Nationale Belasting Adviseurs

is gespecialiseerd in het verzorgen van de btw-teruggave voor mensen die zonnepanelen hebben aangeschaft. Ons team bestaat uit een groep specialisten met kennis van zowel fiscale vraagstukken als zonne-energie. In de afgelopen vier jaar hebben we dit voor duizenden particulieren succesvol afgerond.

Een eerlijke prijs

Het morele kompas dat de oprichters van de Nationale Belasting Adviseurs van huis uit hebben meegekregen speelt een belangrijke rol in onze prijsstelling. De prijzen die her en der nog altijd worden gevraagd voor het verzorgen van de btw-teruggave variëren van €99,- tot €150,-. Dit terwijl de feitelijke procedures de afgelopen jaren zijn versimpeld. Daarbij stelt de door ons zelf ontwikkelde software, dat specifiek is ontworpen voor de btw-teruggave, ons in staat om sneller, nauwkeuriger én tegen een lagere kostprijs te werken.

Uitstekende klantenservice

De Belastingdienst is voor veel mensen een partij die een gevoel van nervositeit kan oproepen en door beperkte communicatie is alles niet altijd even duidelijk. Speerpunt in onze werkwijze is daarom het contact dat wij hebben met onze klanten om zo een stukje gemoedsrust te kunnen bieden. Van het begin tot het eind nemen wij onze klanten bij de hand om hen een zo prettig mogelijke ervaring te bieden gedurende het traject. Dit doen wij niet alleen door hen te voorzien van de juiste relevante informatie maar ook door persoonlijk contact met hen te onderhouden en altijd klaar te staan als iemand toch nog vragen heeft. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf graag behandeld worden. Professioneel, bereidwillig en menselijk.

Om dit te onderstrepen is onze klantenservice één van onze speerpunten. Het hoge cijfer (ten tijde van schrijven een 9,3) waarmee men onze service beoordeeld, reflecteerd onze commitment hierop. We staan u dan ook graag persoonlijk te woord en nemen alle tijd als u ons opbelt.

Kennis van actuele procedures en regelgeving

Hoewel de gangbare procedures die zijn vastgesteld door de Belastingdienst in de kern niet bijzonder complex zijn is ons succes enkel mogelijk geweest doordat wij dagelijks in nauw contact staan met de Belastingdienst. Zo zijn er situaties die afwijken van het gangbare traject en maatwerk vergen. Bovendien zijn de procedures meer dan eens gewijzigd door de Belastingdienst. Door onze goede contacten bij de Belastingdienst komen wij nooit voor verrassingen te staan en kunnen we onze klanten, voordat wij een aanvraag in behandeling nemen, 100% garantie bieden dat de teruggaaf wordt verleend. We zorgen er bovendien voor dat het te ontvangen btw-bedrag nooit langer op zich laat wachten dan nodig!

Ons op maat gemaakt portaal: Overzichtelijk, betrouwbaar en beveiligd

Middels een op maat gemaakt online portaal heeft u bovendien toegang tot uw gegevens en kan u op ieder moment de status van het traject inzien. Ook kunt u daar alle door ons genomen stappen terug zien. Als u vragen heeft stelt u deze gemakkelijk in uw eigen online omgeving. Wel zo makkelijk.

Bij online verwerking hoort ook een goede beveiliging en respect voor uw privacy. Nationale Belasting Adviseurs voldoet met trots aan de nieuwe AVG en de Nederlandse privacywet. In onze privacyverklaring leest u daar meer over.

Door deze grondige investering in ons eigen op maat gemaakte software is de kans op een menselijk rekenfoutje nihil. Zodoende kunnen we dus betrouwbaar, overzichtelijk en razendsnel uw btw-teruggave verzorgen.

Onze partners


greenfocus.png agrozon.png sunshine-company.png zonneplan.png duurzaam-aan.png zonnepanelen-noord.png zonnemarkt.png
opgewerkt.png innodura.png helios-solar.png besolar.png solar-experience-center.png atlas-power.png hoppenbouwers.png
enersolar.png mobi-solar.png solar2enjoy.png damsa-solar.png sunleaves-zonnepanelen.png economysolar.png

Ontmoet ons team

Maak kennis met de mensen achter de Nationale Belasting Adviseurs

Roeland Knoester
Roeland Knoester

Mede-oprichter
Marcia Kuiper
Marcia Kuiper

Mede-oprichter
Vandad suhren
Vandad Suhren

Mede-oprichter
Eelco Kops
Eelco Kops

HR
Aron Mantel
Aron Mantel

Klantenservice en backoffice
Nefiye
Nefiye Akyurek

Backoffice
Evita Saris
Evita Saris

Klantenservice
Sam Kuiper
Sam Kuiper

Teamleider Klantenservice
Monique
Monique Wildeman

Backoffice
Dave Donkervoort
Dave Donkervoort

Afdeling klantenservice
Fiona
Fiona Dunford

Klantenservice
Thomas
Thomas Bolt

Klantenservice
Fiona
Mischa Korfage

Klantenservice