Nationale Belasting Adviseurs

is gespecialiseerd in het verzorgen van de btw-teruggave voor mensen die zonnepanelen hebben aangeschaft. Ons team bestaat uit een groep specialisten met kennis van zowel fiscale vraagstukken als zonne-energie. In de afgelopen vier jaar hebben we dit voor duizenden particulieren succesvol afgerond.

Een eerlijke prijs

Het morele kompas dat de oprichters van de Nationale Belasting Adviseurs van huis uit hebben meegekregen speelt een belangrijke rol in onze prijsstelling. De prijzen die her en der nog altijd worden gevraagd voor het verzorgen van de btw-teruggave variëren van €99,- tot €150,-. Dit terwijl de feitelijke procedures de afgelopen jaren zijn versimpeld. Daarbij stelt de door ons zelf ontwikkelde software, dat specifiek is ontworpen voor de btw-teruggave, ons in staat om sneller, nauwkeuriger én tegen een lagere kostprijs te werken.

Uitstekende klantenservice

De Belastingdienst is voor veel mensen een partij die een gevoel van nervositeit kan oproepen en door beperkte communicatie is alles niet altijd even duidelijk. Speerpunt in onze werkwijze is daarom het contact dat wij hebben met onze klanten om zo een stukje gemoedsrust te kunnen bieden. Van het begin tot het eind nemen wij onze klanten bij de hand om hen een zo prettig mogelijke ervaring te bieden gedurende het traject. Dit doen wij niet alleen door hen te voorzien van de juiste relevante informatie maar ook door persoonlijk contact met hen te onderhouden en altijd klaar te staan als iemand toch nog vragen heeft. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf graag behandeld worden. Professioneel, bereidwillig en menselijk.

Om dit te onderstrepen is onze klantenservice één van onze speerpunten. Het hoge cijfer (ten tijde van schrijven een 9,3) waarmee men onze service beoordeeld, reflecteerd onze commitment hierop. We staan u dan ook graag persoonlijk te woord en nemen alle tijd als u ons opbelt.

Kennis van actuele procedures en regelgeving

Hoewel de gangbare procedures die zijn vastgesteld door de Belastingdienst in de kern niet bijzonder complex zijn is ons succes enkel mogelijk geweest doordat wij dagelijks in nauw contact staan met de Belastingdienst. Zo zijn er situaties die afwijken van het gangbare traject en maatwerk vergen. Bovendien zijn de procedures meer dan eens gewijzigd door de Belastingdienst. Door onze goede contacten bij de Belastingdienst komen wij nooit voor verrassingen te staan en kunnen we onze klanten, voordat wij een aanvraag in behandeling nemen, 100% garantie bieden dat de teruggaaf wordt verleend. We zorgen er bovendien voor dat het te ontvangen btw-bedrag nooit langer op zich laat wachten dan nodig!

Ons op maat gemaakt portaal: Overzichtelijk, betrouwbaar en beveiligd

Middels een op maat gemaakt online portaal heeft u bovendien toegang tot uw gegevens en kan u op ieder moment de status van het traject inzien. Ook kunt u daar alle door ons genomen stappen terug zien. Als u vragen heeft stelt u deze gemakkelijk in uw eigen online omgeving. Wel zo makkelijk.

Bij online verwerking hoort ook een goede beveiliging en respect voor uw privacy. Nationale Belasting Adviseurs voldoet met trots aan de nieuwe AVG en de Nederlandse privacywet. In onze privacyverklaring leest u daar meer over.

Door deze grondige investering in ons eigen op maat gemaakte software is de kans op een menselijk rekenfoutje nihil. Zodoende kunnen we dus betrouwbaar, overzichtelijk en razendsnel uw btw-teruggave verzorgen.

Onze partners


greenfocus.png agrozon.png sunshine-company.png zonneplan.png duurzaam-aan.png zonnepanelen-noord.png zonnemarkt.png
opgewerkt.png innodura.png helios-solar.png besolar.png solar-experience-center.png atlas-power.png hoppenbouwers.png
enersolar.png mobi-solar.png solar2enjoy.png damsa-solar.png sunleaves-zonnepanelen.png economysolar.png

Ontmoet ons team

Maak kennis met de mensen achter de Nationale Belasting Adviseurs

Roeland Knoester
Roeland Knoester

Mede-eigenaar
Manager sales
Sam Kuiper
Sam Kuiper

Mede-eigenaar
Algemeen directeur
Marc Bottema
Vandad Panah

Mede-eigenaar
Manager ICT/CTO
Nabil Benjamins
Nabil Benjamins

Account manager
Recruitment
Emily van den Boogaard
Maico de Haan

Commercieel manager
Operational manager
Chery van Hek
Lejla Ramic

Human resources
Projectmanagement
Marc Bottema
Evita Saris

Operationeel Manager
Innovatie Manager
Marc Bottema
Marcia Kuiper

Officemanager
Afdeling klantenservice
Chery van Hek
Mohz Iranpour

Financiële administratie
Afdeling klantenservice
Aaron Knoester
Aaron Knoester

Financiële administratie
Afdeling klantenservice
Mohammad Hassan Abbasi
Mohammad Hassan Abbasi

Lead developer IT
Peter Hendriks van Warbij
Peter Hendriks van Warbij

Front-end developement
Interaction design
Dave Donkervoort
Dave Donkervoort

Afdeling klantenservice
Eelco Knops
Eelco Knops

Afdeling klantenservice
Hobrin Morgan
Hobrin Morgan

Afdeling klantenservice