Nationale Belasting Adviseurs

is gespecialiseerd in het verzorgen van de btw-teruggave voor mensen die zonnepanelen hebben aangeschaft. Ons team bestaat uit een groep specialisten met kennis van zowel fiscale vraagstukken als zonne-energie. In de afgelopen vier jaar hebben we dit voor duizenden particulieren succesvol afgerond.

Een eerlijke prijs

Het morele kompas dat de oprichters van de Nationale Belasting Adviseurs van huis uit hebben meegekregen speelt een belangrijke rol in onze prijsstelling. De prijzen die her en der nog altijd worden gevraagd voor het verzorgen van de btw-teruggave variëren van €99,- tot €180,-. Dit terwijl de feitelijke procedures de afgelopen jaren zijn versimpeld. Daarbij stelt de door ons zelf ontwikkelde software, dat specifiek is ontworpen voor de btw-teruggave, ons in staat om sneller, nauwkeuriger én tegen een lagere kostprijs te werken.

Uitstekende klantenservice

De Belastingdienst is voor veel mensen een partij die een gevoel van nervositeit kan oproepen en door beperkte communicatie is alles niet altijd even duidelijk. Speerpunt in onze werkwijze is daarom het contact dat wij hebben met onze klanten om zo een stukje gemoedsrust te kunnen bieden. Van het begin tot het eind nemen wij onze klanten bij de hand om hen een zo prettig mogelijke ervaring te bieden gedurende het traject. Dit doen wij niet alleen door hen te voorzien van de juiste relevante informatie maar ook door persoonlijk contact met hen te onderhouden en altijd klaar te staan als iemand toch nog vragen heeft. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf graag behandeld worden. Professioneel, bereidwillig en menselijk.

Om dit te onderstrepen is onze klantenservice één van onze speerpunten. Zo zijn wij iedere dag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 20.30 zodat mensen ons ook buiten kantoortijden in alle rust kunnen bellen

Kennis van actuele procedures en regelgeving

Hoewel de gangbare procedures die zijn vastgesteld door de Belastingdienst in de kern niet bijzonder complex zijn is ons succes enkel mogelijk geweest doordat wij dagelijks in nauw contact staan met de Belastingdienst. Zo zijn er situaties die afwijken van het gangbare traject en maatwerk vergen. Bovendien zijn de procedures meer dan eens gewijzigd door de Belastingdienst. Door onze goede contacten bij de Belastingdienst komen wij nooit voor verrassingen te staan en kunnen we onze klanten, voordat wij een aanvraag in behandeling nemen, 100% garantie bieden dat de teruggaaf wordt verleend. We zorgen er bovendien voor dat het te ontvangen btw-bedrag nooit langer op zich laat wachten dan nodig!

Ons op maat gemaakt portaal: Overzichtelijk, betrouwbaar en beveiligd

Middels een op maat gemaakt online portaal heeft u bovendien toegang tot uw gegevens en kan u op ieder moment de status van het traject inzien. Ook kunt u daar alle door ons genomen stappen terug zien. Als u vragen heeft stelt u deze gemakkelijk in uw eigen online omgeving. Wel zo makkelijk.

Bij online verwerking hoort ook een goede beveiliging en respect voor uw privacy. Nationale Belasting Adviseurs voldoet met trots aan de nieuwe AVG en de Nederlandse privacywet. In onze privacyverklaring leest u daar meer over.

Door deze grondige investering in ons eigen op maat gemaakte software is de kans op een menselijk rekenfoutje nihil. Zodoende kunnen we dus betrouwbaar, overzichtelijk en razendsnel uw btw-teruggave verzorgen.

Onze partners